Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

LA MULTI ANI DOMNULE VICTOR MIHALACHE !

21 ianuarie 2012
Astazi un OM a implinit o jumatate de secol. Domnul Victor Mihalache -in stanga foto-,un OM care daruieste celor din jur dragoste si suflet. Cand folosesti aceste doua "ingrediente" fara a cere nimic in schimb, fara a avea vreun interes, reusesti intotdeauna. Este greu in cateva fraze sa vorbesti despre Domnul Victor Mihalache, despre cariera fulminanta sau despre daruire.
Domnul Victor Mihalache, pe langa latura artistica, umana si de mare valoare culturala, trebuie descris si ca un adult cu suflet vesnic de copil. Marea majoritate dintre noi, oamenii care supravietuim in aceasta tara, am uitat sa fim copii. Am uitat ca a avea suflet de copil inseamna a darui gingasie si bunatate.
Familia ii este intotdeauna aproape si acesta poate fi unul din motivele de a merge mereu inainte.
L-am sarbatorit astazi pe domnul Victor Mihalache la Palatul Culturii din Aninoasa, prin amabilitatea domnului primar Constantin Maricescu. I-au fost alaturi o parte din prietenii apropiati. Am participat la o aniversare autentica, nu cu bere si mici sau cu petreceri pana'n zori ci printr-o manifestare placuta sufletului. Participantii au putut urmari un spectacol gestionat foarte bine de domnisoara Cristina Ilie, in care prietenii-invitati au sustinut "live" manifestatii artistice.

Pentru ca ceea ce ramane dupa noi nu reprezinta ceea ce am acumulat ci mai cu seama ceea ce am putut darui celorlalti iar dumnealui daruieste in fiecare clipa o particica din sufletul sau, iti uram LA MULTI ANI domnule OM, Victor Mihalache, multumim pentru invitatia de a va fi alaturi la aniversarea importantei dumneavoastra varste ! Sa ne incarcati macar inca 50 de ani de acum incolo sufletele cu energie, bunatate si contributii artistice!!!