Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 aprilie 2012

"Mare" Concurs de Inot la Targoviste...

Astazi s-a desfasurat Concursul de Inot la bazinul acoperit din Targoviste. Ceea ce s-a vrut a fi o zi de miscare "Scoala Altfel" a devenit un concurs stupid, prost organizat in care scopul fiecarui profesor de sport (NU DE INOT) s-a transformat in cresterea numarului de copii proprii castigatori pe care-i invata.



Diplomele acordate au fost cele editate de Consiliul Judetean cu ocazia zilelor "Scoala Altfel" si au fost inmanate doar primelor trei locuri castigatoare la fiecare categorie. S-au intocmit liste peste liste cu timpii castigatori.
Intr-un final, singurul profesor care si-a dat seama de stupizenia acestui concurs, a fost domnul profesor Iuga Valeriu, care a privit chipul mai multor copii dezamagiti ca nu au primit nimic si datorita acestuia s-au acordat diplome pana la locul cinci.
De fapt, domnilor profesori, care a fost scopul acestui concurs ?
Va spun eu daca ati uitat :
SPORTUL INSEAMNA INAINTE DE TOATE MISCARE IAR COPIII PREZENTI AU VENIT PENTRU MISCARE !!!
Ar fi trebuit sa le vorbiti despre cat de important este pentru o dezvoltare armonioasa sa duci o viata activa si nu sedentara !
Ar fi trebuit sa acordati tuturor copiilor care au inotat macar diplome de participare. E trist sa ai puterea de a privi niste pitici de 5-7 ani care au inotat cu ochii plini de lacrimi explicandu-le ca nu au reusit sa iasa printre primii trei.